Τα μανιτάρια είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών, ο γνωστότερος “εργολάβος” για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ριζότο. Ψητά, τηγανητά, στα κάρβουνα αλλά ακόμη και σε σούπες.
Μαζί με όλες τις ποικιλίες όπως: agaricus, brown agaricus, portobello και pleurotus υπάρχουν και τα άγρια μανιτάρια όπως κανθαρελλες (cantharellen/girolles), βασιλομανιταρα (porcini), μορχελλες (morilla), μαύρες τρομπέτες (black trumpet mushrooms) και φυσικά οι τρούφες (truffles).
Τελευταία ομάδα προϊόντων είναι τα ασιατικά μανιτάρια όπως η λεντινουλα (shiitake), το βασιλικό πλευρωτους (eryngii ή king oyster), μανιτάρια σιμετζι (shimeji brown and white) τα ενοκι (enoki) και ο κασταμανίτης ή μαιτάκι (maitake).
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μας μερικά από τα ασιατικά μανιτάρια.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.