Η εταιρεία

Η παράδοση συναντά την εξέλιξη στο χώρο της τροφοδοσίας και του χονδρεμπορίου.

Σιδέρης και Πεφάνης, δυο οικογένειες με μακριά παράδοση ενώνουν δυνάμεις.

Ο Νίκος και ο Φώτης Σιδέρης μαζί με τον Αντώνη Πεφάνη συνεχίζουν τη παράδοση των οικογενειών τους και με κοινό παρονομαστή τη γνώση και αγάπη για τη δουλειά που προέρχεται από τη πολυετή παρουσία στο χώρο της τροφοδοσίας συνενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο εταιρικό σχήμα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της εστίασης.

Η κοινή τους εταιρεία, Nature’s Fresh, έρχεται να καλύψει ένα κενό στην αγορά των εξειδικευμένων φρέσκων προϊόντων φυτικής παραγωγής που έχουν στόχο να εντάξουν στην ελληνική γαστρονομία γεύσεις, χρώματα και αρώματα που μπορούν να την αναδείξουν (απογειώσουν).

Σε ένα νέο ανακαινισμένο χώρο στη Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικά είδη φρούτων, λαχανικών και εδωδίμων λουλουδιών από την Ελλάδα και πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η εμπειρία του παρελθόντος έρχεται να συναντήσει τη τεχνογνωσία του μέλλοντος και σε συνδυασμό με το μεράκι και τη προσήλωση στη ποιότητα καθιστούν τη Nature’s Fresh βασικό συνεργάτη για τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης που επιθυμούν να κανουν τη διάφορα.

This website uses cookies.