Φραγκοστάφυλλα.
Αυτά τα γλυκά-ξινό, ζουμερά μούρα χρησιμοποιούνται συνήθως σε μαρμελάδες, σάλτσες και διάφορα ψημένα προϊόντα.
Μπορούν επίσης να μετατραπούν σε ζελέ που είναι δημοφιλής συνοδεία για το μαγείρεμα, το αρνί, το κοτόπουλο στη σχάρα ή το στιφάδο και για το σερβίρισμα με τυρί και μπισκότα. Είναι επίσης μια πολύ χρήσιμη προσθήκη σε πολλές σάλτσες δίνοντάς τους επιπλέον βάθος γεύσης.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.