Είναι γνωστό και ως χρυσό μούρο, Pichuberry ή physalis, ανάμεσα στα πολλά ονόματα. Είναι τυλιγμένο σε λεπτό, άχυρο, περγαμηνή. Στο εσωτερικό, τα μούρα αυτά είναι πορτοκαλοκίτρινα και έχουν απαλή, σχεδόν κηρώδη λάμψη. Ο εσωτερικός ζυμωτός πολτός τους περιέχει πολυάριθμους πολύ μικρούς κιτρινωπούς σπόρους, οι οποίοι είναι απόλυτα βρώσιμοι και προσφέρουν μια τραγανή υφή.
Κάνουν ένα ελκυστικό γλυκό όταν βυθίζονται σε σοκολάτα και τυλιγμένα σε ζάχαρη. Χρησιμοποιήστε τα με όμοιο τρόπο με ένα τομάτιλο σε μια φρέσκια πράσινη σάλτσα. Κόψτε τα στα μισά σαν μια ντομάτα κερασιού και τα συνδυάστε με τυρί burrata, βασιλικό και βαλσάμικο ξύδι. Μπορούν να αντιμετωπίζονται σαν ένα φρούτο και να ψήνονται σε τάρτα, πίτα ή ανάποδα κέικ. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνη καθιστά το φραγκοστάφυλο Cape ένα καλό προϊόν διατήρησης και μαρμελάδας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιδόρπιο. Ο καρπός στεγνώνει επίσης σε νόστιμες “σταφίδες”.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.