Κόλιανδρος 🍃 Οι περισσότεροι άνθρωποι Ή ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ Ή ΤΑ ΜΙΣΟΎΝ. Οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι γιατί, αλλά για μερικούς ανθρώπους η μυρωδιά του φρέσκου κόλιανδρου είναι γοητευτική και η γεύση του επίσης.Με άλλα λόγια, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τον κόλιανδρο. Για τη φρεσκάδα με τη λαμπερή και δροσερή γεύση του, για μερικούς ανθρώπους όμως, ο κόλιανδρος απλώς δεν έχει καλή γεύση. Τα ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα κόλιανδρου χρησιμοποιούνται ευρέως σε μεξικάνικο και Tex-Mex μαγείρεμα. Όπου συνδυάζονται με τσίλι και προστίθενται σε σάλτσα, γκουακαμόλε και πικάντικα πιάτα από ρύζι.