Μικρά κολοκυθάκια γνωστά ως baby courgette.
Τα κολοκυθάκια δεν χρειάζονται ξεφλούδισμα. Απλά πετάξτε από κάθε άκρη τις κορυφές και προετοιμάστε όπως η συνταγή κατευθύνει. Είναι καλύτερο να μην βράσουν, καθώς θα γίνουν πολτός και θα χάσουν τη γεύση τους. Αντ ‘αυτού, σοτάρετε ελαφρά σε βούτυρο ή λάδι και λίγο νερό.
Δοκιμάστε τα κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές επιφάνειες και τρώγονται ωμά, μαγειρεμένα σε ένα ταψί, σε τηγάνι ή ψιλοκόψτε για να γίνουν σαν τσιπς.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.