Λαχανικά

Μελιτζάνες Πράσινες

Μελιτζάνες Πράσινες

Πράσινες μελιτζάνες 🍃
Χρησιμοποιούνται καλύτερα στη ψησταριά, το ψήσιμο, το τηγάνισμα και το sautéing. Η σάρκα παίρνει μια κρεμώδη σύσταση όταν μαγειρεύεται και μπορεί να τεμαχιστεί και να ψηθεί για σάντουιτς λαχανικών ή ratatouille. Μπορεί επίσης να κοπεί σε κύβους και να προστεθεί στα πιάτα ζυμαρικών ή ρυζιού. Στο Τόκιο, οι μελιτζάνες χρησιμοποιούνται για την tempura, μαριναρισμένες με miso και ψημένες, τουρσί, και χρησιμοποιούνται σε τηγανητές πατάτες. Οι μελιτζάνες συνδυάζονται καλά με tofu, σάλτσα σόγιας, σησαμέλαιο, miso, tempura, μπρόκολο, ντομάτες και καρότα. Οι πράσινες μελιτζάνες θα κρατήσουν έως τρεις ημέρες όταν φυλάσσονται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Οι μελιτζάνες αυτές είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και Β-βιταμινών και είναι επίσης μια καλή πηγή μαγγανίου, χαλκού, καλίου και σιδήρου.

Recent Posts

  • Τα νέα μας

Σημαντική ανακοίνωση

Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…

5 έτη ago
  • Τα νέα μας

Κυριακή στη Λαχαναγορά

Κυριακή στη Λαχαναγορά

5 έτη ago
  • Βρώσιμα λουλούδια

Λουλούδι Καπουτσίνο

Λουλούδι Καπουτσίνο

5 έτη ago
  • Τα νέα μας

Καλή Σαρακοστή

Καλή Σαρακοστή

5 έτη ago
  • Λαχανικά

Σπαράγγια Άγρια

Σπαράγγια Άγρια

5 έτη ago
  • Baby προϊόντα

Πατζάρια Μίνι

Πατζάρια Μίνι

5 έτη ago

This website uses cookies.