Η κοινή πικραλίδα 🌱
Τα φύλλα της πικραλίδας είναι εντελώς βρώσιμα και γεμάτα γεύση. Είναι επίσης γνωστό ότι έχουν πολλά οφέλη για την υγεία: η πικραλίδα είναι γεμάτα με βιταμίνη Α, βιταμίνη Κ, σίδηρο και ασβέστιο.
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα της πικραλίδας στο μαγείρεμά σας, επεξεργάζοντάς τα σαν ρόκα, ή χόρτα μουστάρδας. Τα φύλλα είναι τρυφερά με πικρή γεύση και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα απολαύσετε.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.