Όπως και κάθε άλλο μούρο, τα βατόμουρα τρώγονται συνήθως από το χέρι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ευέλικτα φρούτα, σε ψημένα προϊόντα, να τα προσθέσετε σε σαλάτες φρούτων ή λαχανικών. Ή να τα μετατρέψετε σε ζελέ ή σάλτσες. Χρησιμοποιήστε τα για παγωτά ή άλλα επιδόρπια, ή ως καρυκεύματα με κρέας ή θαλασσινά. Τα βατόμουρα είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών. Και βασικών βιταμινών και ανόργανων συστατικών και έχουν πολλά πιθανά οφέλη για την υγεία.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.