Kohlrabi aka γερμανικό γογγύλι 🍃 Ένα μέλος της οικογένειας brassica.Η εσωτερική σάρκα του κολράμπι είναι ανοιχτό πράσινη, ελαφρώς γλυκιά και τραγανή.Η γεύση του είναι παρόμοια με μπρόκολο ή καρδιά απο λάχανο, αλλά πιο γλυκιά. Σερβίρετε στον ατμό, σε πούδρα ή σε σούπα.Ψήστε, προσθέστε σε σούπες, ή σούπες.Το φρέσκο γογγύλι μπορεί να καταναλωθεί ωμό, κομμένο σε φέτες ή ψιλοκομμένο σε σαλάτα.Τα φύλλα του Kohlrabi είναι πολύ υψηλά σε θρεπτικά συστατικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως το σπανάκι – καταναλώνονται ωμά ή μαγειρεμένα.Το Kohlrabi μπορεί να αποφλοιωθεί, κομμένο σε φέτες και τριμμένο και να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, σάντουιτς, αναδιπλώνεται ή κόβεται σε φέτες και τρώγεται σαν σνακ.