Λαχανικά

Κολοκύθι κίτρινο

Κολοκύθι Κίτρινο

Κολοκύθι κίτρινο, ένας πολύ κοντά ξάδελφος ενός πολύ γνωστού πράσινου κυλοκυθάκι!
Τα κολοκυθάκια μπορούν να καταναλωθούν ωμά ή μαγειρεμένα. Φέτες λεπτές με λίγο αλάτι και ελαιόλαδο για μια μεγάλη προσθήκη στις σαλάτες. Ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να κάνετε μακαρόνια με ένα σπιράλ.
Όταν μαγειρεύετε το κολοκυθάκι, καλό είναι να το κάνετε γρήγορα. Η ψησταριά, το μπάρμπεκιου και το τηγάνισμα είναι γρήγοροι και εύκολοι τρόποι για να μαγειρέψετε το καλοκαιρινό κολοκύθι. Αποφύγετε το βρασμό ή τον ατμό, καθώς το κολοκυθάκι θα απορροφήσει νερό και θα γίνει άσχημο και δυσάρεστο (όλοι το γνωρίζουμε  ☺). Θα μπορούσατε, ωστόσο, να προσθέσετε κολοκυθάκια σε μια σούπα – λειτουργούν καλά σε minestrone, προσθέστε στο τέλος για να κρατήσει μια μικρή τραγανή υφή.
Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να μαγειρεύετε κολοκυθάκια είναι πιθανώς το τηγάνισμα. Το κολοκυθάκι παίρνει κυριολεκτικά λεπτά για να τηγανίσει και είναι ένα κύριο συστατικό του γαλλικού provencal πιάτου ratatouille. 😙👌🏻

Recent Posts

  • Τα νέα μας

Σημαντική ανακοίνωση

Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…

3 έτη ago
  • Τα νέα μας

Κυριακή στη Λαχαναγορά

Κυριακή στη Λαχαναγορά

3 έτη ago
  • Βρώσιμα λουλούδια

Λουλούδι Καπουτσίνο

Λουλούδι Καπουτσίνο

3 έτη ago
  • Τα νέα μας

Καλή Σαρακοστή

Καλή Σαρακοστή

3 έτη ago
  • Λαχανικά

Σπαράγγια Άγρια

Σπαράγγια Άγρια

3 έτη ago
  • Baby προϊόντα

Πατζάρια Μίνι

Πατζάρια Μίνι

3 έτη ago

This website uses cookies.