Το φρούτο Sanky έχει πρασινωπή, τραγανή υφή και περιέχει χαμηλή ποσότητα ζάχαρης δημιουργώντας μια όξινη, και ελαφρώς ξινή γεύση.
🌵
Ο καρπός του Sanky είναι ο πλέον κατάλληλος τόσο για τις ωμές όσο και για τις μαγειρεμένες εφαρμογές όπως βρασμό και ζύμωση. Πιο συχνά καταναλώνονται φρέσκα τα Sanky. Και μπορούν να τεμαχιστούν στο μισό και να πασπαλιστούν με ζάχαρη για να μαλακώσουν την γεύση του. Επίσης γίνεται χυμός και αναμειγνύεται με μέλι και νερό για να δημιουργήσει μια sanky-ade, βουτηγμένα σε ζεστά ροφήματα, αναμειγνύεται με άλλους χυμούς φρούτων, σε smoothies, αναμειγνύονται σε κοκτέιλ, ή ανακατεύονται σε κουάκερ. Εκτός από ποτά και φρέσκο φαγητό, τα φρούτα Sanky cactus μπορούν να μαγειρευτούν σε ζελέ και μαρμελάδες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φρούτα καλύπτονται με μακρύες ίνες. Όταν τα φρούτα είναι ώριμα, οι ίνες μπορούν να απομακρύνονται με ευκολία, αλλά προσοχή χρειάζεται παντα πριν από το ξεφλούδισμα των φρούτων. Τα Sanky ταιριάζουν καλά με χυμούς φρούτων όπως καρύδα, ανανά, μάνγκο, λεμόνι, και πεπόνι. Οι καρποί θα κρατηθούν 1-2 εβδομάδες όταν φυλάσσονται στο ψυγείο.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.