Myoga, που μερικές φορές ονομάζεται τζίντζερ μιόγκα ή ιαπωνική πιπερόριζα. Προέρχεται απο την Ιαπωνία, την Κίνα και την Κορέα, η μυόγκα συλλέγεται όταν το φυτό δεν έχει ανοίξει ακόμα. Τα μπουμπούκια, είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από το μέγεθος των αντίχειρων και καλύπτονται απο εντυπωσιακά εξωτερικά στρώματα από ροζ-καφέ χρώμα. Η μυόγκα έχει μια πολύ ξεχωριστή γεύση, με μια ήπια επίδειξη πιπερόριζας. Έχει μια τρυφερή τραγανή υφή και δίνει μια αναζωογονητική γεύση στον ουρανίσκο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ιάπωνες πιστεύουν ότι η κατανάλωσή της μπορεί να ενισχύσει την όρεξη. Μπορούν να καταναλωθούν φρέσκα ή γεμιστά. Ο ευκολότερος τρόπος για να απολαύσετε τη μυόγκα είναι να αποκόψετε τα μπουμπούκια λουλουδιών και να τα χρησιμοποιήσετε ως γαρνίρισμα σε πιάτα όπως σασίμι, σούπες, κρύα noodles, σούσι, σαλάτες και σε σαλάτες με ξύδι.