Παρόλο που το ραντίτσιο μοιάζει με κόκκινο μαρούλι ή λάχανο, τα πικρά-γευστικά κόκκινα φύλλα του ,
κάνουν αυτό το λαχανικό να ξεχωρίζει από άλλα φυλλώδη λαχανικά.
Το Ραντίτσιο χρησιμοποιείται συνήθως σε συνταγές σαλάτας, καθώς τα φύλλα έχουν μια έντονη και πικάντικη γεύση
Μπορεί επίσης να προστεθεί σε ριζότα, πιάτα ζυμαρικών και σταφίδες.
Μπορεί να είναι ελαφρώς ψημένο, αν και είναι ιδανικό για να φάτε αυτό το λαχανικό ακατέργαστο, δεδομένου ότι θα πάρετε τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά με αυτόν τον τρόπο.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.