Oca (Oxalis tuberosa), μια περουβιανή ρίζα!
Τα όκα μπορούν να βρασμένα ή στον ατμό. Είναι εξαιρετικό για το ψήσιμο και δεν χρειάζεται να τα ξεφλουδίσετε πριν από το μαγείρεμα. Απλά δώστε ένα καλό πλύσιμο και είναι έτοιμα.
Οί ρίζες αυτές έχουν μια γεύση καρυδιού, μια ελαφριά επίγευση εσπεριδοειδών. Η σάρκα είναι σταθερή, αλλά ζουμερή και παραμένει τραγανή όταν μαγειρεύεται ελαφρώς, ιδανική για να προστεθεί για μια αίσθηση λεμονιού στις σαλάτες. Όταν μαγειρεύονται πλήρως, γίνονται αμυλώδη, όπως οι πατάτες, καθιστώντας μια εξαιρετική προσθήκη στις χειμερινές σούπες και βραστά πιάτα.
Έτσι δεν φαίνονται μόνο ασυνήθιστα, αλλά φέρνουν επίσης μια νέα γεύση στα πιάτα σας.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.