Πιπέρι Jalapeno, πρεσβευτής της μεξικάνικης κουζίνας. Ο δείκτης θερμότητας Scoville μπορεί να κυμανθεί από 3.500 έως 8.000.
Συχνά μαζεύεται και καταναλώνεται ενώ είναι ακόμη πράσινο, επιτρέπεται περιστασιακά να ωριμάσει πλήρως και να γίνει κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο.
Το Jalapeños είναι ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα, για ψήσιμο και για μαλάκωμα. Είναι θαυμάσιο σε φρέσκια salsa με κόλιανδρο και χυμό λάιμ.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.