Broccolini 🥦 Ενώ μπορεί να μοιάζει με αυτό, το Broccolini δεν είναι μπρόκολο μωρό.Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι ένα υβρίδιο (που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1993), είναι ένας κάτι ανάμεσα στο μπρόκολο και το κινεζικό μπρόκολο.Έχει μικρές κορυφές, μακριούς μίσχους και μερικά μικρά φύλλα – όλα αυτά είναι βρώσιμα. Σε σύγκριση με την πικρή γεύση του κανονικού μπρόκολου, το Broccolini είναι πιο ήπιο, με γλυκιά, γήινη γεύση.Και ενώ μπορεί να τρώγεται ωμό, το Broccolini είναι καλύτερο όταν μαγειρεύεται.Μπορεί να σοταριστεί, στον ατμό, ψητό, και στη σχάρα.