Κασσάβα, επίσης γνωστή ως Yuka ή Tapioca.
Πρόκειται για ένα καρυκευμένη, αμυλούχα ρίζα που προέρχεται από τη Νότια Αμερική.
Η κασσάβα έχει μια γεύση παρόμοια με τις γιάμς ή τις πατάτες, ανάλογα με τον τρόπο που μαγειρεύονται ή τον τρόπο επεξεργάζονται.
Η ρίζα Cassava πρέπει να μαγειρευτεί πριν καταναλωθεί. Το να καταναλωθεί ωμή δεν συνιστάται γιατί περιέχει τοξίνες.
Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…
This website uses cookies.