KUMQUAT 🍊 Μοιάζει με ένα μικρό, ωοειδές πορτοκαλί, αλλά το kumquat, που προέρχεται από την Ασία, είναι μέλος άλλου είδους, fortunella. O φλοιός, η σάρκα και οι σπόροι κουμκουάτ είναι όλοι βρώσιμοι, αν και κάποιοι προτιμούν να αφαιρέσουν το κοτσάνι. Η σάρκα ενός kumquat είναι αρκετά ξηρή και έχει μια έντονη γεύση, ενώ το δέρμα είναι πιο γλυκό. οι δύο διαφορετικές γεύσεις αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ τους και έτσι ο καρπός επιτυγχάνει τόσο γλυκά όσο και αλμυρά πιάτα. Τα κουμκουάτ μπορούν να γίνουν μαρμελάδα, μπορούν να κοπούν και να προστεθούν σε μια σαλάτα. Πολλοί σεφ μαγειρεύουν επίσης ή τα διατηρούν σε ζάχαρη, αλάτι ή ξύδι και τα χρησιμοποιούν ως καρυκεύματα. Στην κινεζική και βιετναμέζικη κουζίνα, τα κουμκουάτ συχνά τεμαχίζονται και αναμιγνύονται με μέλι, τζίντζερ ή ακόμα και αλάτι και μετατρέπονται σε «φάρμακο» για να επουλωθούν τα κρυολογήματα και η γρίπη.
This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Recent Tweets
Newsletter
Sign-up to get the latest news and update information. Don't worry, we won't send spam!
Αφήστε ένα σχόλιο