Η εταιρεία

Η παράδοση συναντά την εξελιξη στο χώρο της τροφοδοςιας και του χονδρεμπορίου.

Σιδερης και Πεφανης, δυο οικογένειες με μακριά παράδοση ενώνουν δυνάμεις.

Ο Νίκος και ο Φώτης Σιδερης μαζί με τον Αντώνη Πεφάνη συνεχίζουν τη παράδοση των οικογενειών τους και με κοινό παρονομαστή τη γνωση και αγάπη για τη δουλεια που προέρχεται απο τη πολυετή παρουσια στο χώρο της τροφοδοσιας συνενώνουν τις δυνάμεις τους σε ενα νεο εταιρικό σχήμα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της εστίασης.

Η κοινή τους εταιρεία, Nature’s Fresh, έρχεται να καλύψει ενα κενό στην αγορά των εξειδικευμένων φρεςκων προϊόντων φυτικής παραγωγής που εχουν στόχο να ενταξουν στην ελληνική γαστρονομία γεύσεις, χρώματα και αρώματα που μπορούν να την αναδειξουν (απογειώσουν).

Σε ενα νεο ανακαινισμένο χώρο στη Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών μπορει κανεις να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικά είδη φρούτων, λαχανικών και εδωδιμων λουλουδιών απο την Ελλδα και πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η εμπειρια του παρελθόντος έρχεται να συναντήσει τη τεχνογνωσία του μέλλοντος και σε συνδυασμό με το μεράκι και τη προσήλωση στη ποιότητα καθιστούν τη Nature’s Fresh βασικό συνεργάτη για τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης που επιθυμούν να κανουν τη διάφορα.

Όνομα (*απαραίτητο)

E-mail (*απαραίτητο)

Θέμα

Μήνυμα:

Τοποθεσία: