Ρίζες - Βολβοί

Τοπιναμπούρ

Τοπιναμπούρ

Topinambur aka Αγκινάρα της Ιερουσαλήμ, που ονομάζεται επίσης sunroot, sunchoke, ή μήλο γης. Η γεύση είναι θυμίζει ελαφρώς καρυδιού και αστακού σαν ένα “πάντρεμα” ανάμεσα σε μια καρδιά αγκινάρας και την καλύτερη πατάτα που είχατε ποτέ. 😉
Το τοπιναμπούρ μπορεί να μαγειρευτεί με τον ίδιο τρόπο που θα μαγειρέψετε οποιοδήποτε άλλη ρίζα. Μπορούν να είναι στον ατμό, βρασμένα, ψημένα, τηγανητά, σχάρα, πουρέ και μπορούν επίσης να καταναλωθούν ωμά! Τριμμένο ή λεπτώς κομμένο σε φέτες, προσθέτουν ένα κομμάτι τραγάνισμα και την υφή σε μια σαλάτα.

Share

Recent Posts

  • Τα νέα μας

Σημαντική ανακοίνωση

Με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος προς όλους τους φίλους και πελάτες μας, αυτές τις δύσκολες και…

5 έτη ago
  • Τα νέα μας

Κυριακή στη Λαχαναγορά

Κυριακή στη Λαχαναγορά

5 έτη ago
  • Βρώσιμα λουλούδια

Λουλούδι Καπουτσίνο

Λουλούδι Καπουτσίνο

5 έτη ago
  • Τα νέα μας

Καλή Σαρακοστή

Καλή Σαρακοστή

5 έτη ago
  • Λαχανικά

Σπαράγγια Άγρια

Σπαράγγια Άγρια

5 έτη ago
  • Baby προϊόντα

Πατζάρια Μίνι

Πατζάρια Μίνι

5 έτη ago

This website uses cookies.