Παπάγια

παπάγια, papaya

Παπάγια.
Νόστιμα γλυκία και μαλακή, με βουτηρένια συνοχή.
Η Παπάγια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορούν να τρώγονται ως έχουν, να προστίθενται σε μια φρουτοσαλάτα ή σε μια σειρά από διαφορετικές συνταγές.
Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι απορρίπτουν τους μεγάλους μαύρους σπόρους, είναι πράγματι βρώσιμοι και έχουν μια υπέροχη γεύση πιπεριού. Μπορούν να μασηθούν ολόκληρα ή να αναμιχθούν σε μια κρεμώδη σάλτσα σαλάτας, δίνοντάς της μια πιπεράτη γεύση.