Kohlrabi aka γερμανικό γογγύλι 🍃 Ένα μέλος της οικογένειας brassica.Η εσωτερική σάρκα του κολράμπι είναι ανοιχτό πράσινη, ελαφρώς γλυκιά και τραγανή.Η γεύση του είναι παρόμοια με μπρόκολο ή καρδιά απο λάχανο, αλλά πιο γλυκιά. Σερβίρετε στον ατμό, σε πούδρα ή σε σούπα.Ψήστε, προσθέστε σε σούπες, ή σούπες.Το φρέσκο γογγύλι μπορεί να καταναλωθεί ωμό, κομμένο σε φέτες ή ψιλοκομμένο σε σαλάτα.Τα φύλλα του Kohlrabi είναι πολύ υψηλά σε θρεπτικά συστατικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως το σπανάκι – καταναλώνονται ωμά ή μαγειρεμένα.Το Kohlrabi μπορεί να αποφλοιωθεί, κομμένο σε φέτες και τριμμένο και να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, σάντουιτς, αναδιπλώνεται ή κόβεται σε φέτες και τρώγεται σαν σνακ.
This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Recent Tweets
Newsletter
Sign-up to get the latest news and update information. Don't worry, we won't send spam!
Αφήστε ένα σχόλιο