Κολοκύθι Κίτρινο

Κολοκύθι κίτρινο,courgette yellow,zuchini yellow,nature's fresh,horeca,χονδρική

Κολοκύθι κίτρινο, ένας πολύ κοντά ξάδελφος ενός πολύ γνωστού πράσινου κυλοκυθάκι!
Τα κολοκυθάκια μπορούν να καταναλωθούν ωμά ή μαγειρεμένα. Φέτες λεπτές με λίγο αλάτι και ελαιόλαδο για μια μεγάλη προσθήκη στις σαλάτες. Ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να κάνετε μακαρόνια με ένα σπιράλ.
Όταν μαγειρεύετε το κολοκυθάκι, καλό είναι να το κάνετε γρήγορα. Η ψησταριά, το μπάρμπεκιου και το τηγάνισμα είναι γρήγοροι και εύκολοι τρόποι για να μαγειρέψετε το καλοκαιρινό κολοκύθι. Αποφύγετε το βρασμό ή τον ατμό, καθώς το κολοκυθάκι θα απορροφήσει νερό και θα γίνει άσχημο και δυσάρεστο (όλοι το γνωρίζουμε  ☺). Θα μπορούσατε, ωστόσο, να προσθέσετε κολοκυθάκια σε μια σούπα – λειτουργούν καλά σε minestrone, προσθέστε στο τέλος για να κρατήσει μια μικρή τραγανή υφή.
Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να μαγειρεύετε κολοκυθάκια είναι πιθανώς το τηγάνισμα. Το κολοκυθάκι παίρνει κυριολεκτικά λεπτά για να τηγανίσει και είναι ένα κύριο συστατικό του γαλλικού provencal πιάτου ratatouille. 😙👌🏻