Πράσινες μελιτζάνες 🍃 Χρησιμοποιούνται καλύτερα στη ψησταριά, το ψήσιμο, το τηγάνισμα και το sautéing. Η σάρκα παίρνει μια κρεμώδη σύσταση όταν μαγειρεύεται και μπορεί να τεμαχιστεί και να ψηθεί για σάντουιτς λαχανικών ή ratatouille. Μπορεί επίσης να κοπεί σε κύβους και να προστεθεί στα πιάτα ζυμαρικών ή ρυζιού. Στο Τόκιο, οι μελιτζάνες χρησιμοποιούνται για την tempura, μαριναρισμένες με miso και ψημένες, τουρσί, και χρησιμοποιούνται σε τηγανητές πατάτες. Οι μελιτζάνες συνδυάζονται καλά με tofu, σάλτσα σόγιας, σησαμέλαιο, miso, tempura, μπρόκολο, ντομάτες και καρότα. Οι πράσινες μελιτζάνες θα κρατήσουν έως τρεις ημέρες όταν φυλάσσονται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Οι μελιτζάνες αυτές είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και Β-βιταμινών και είναι επίσης μια καλή πηγή μαγγανίου, χαλκού, καλίου και σιδήρου.
This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Recent Tweets
Newsletter
Sign-up to get the latest news and update information. Don't worry, we won't send spam!
Αφήστε ένα σχόλιο