Topinambur aka Αγκινάρα της Ιερουσαλήμ, που ονομάζεται επίσης sunroot, sunchoke, ή μήλο γης. Η γεύση είναι θυμίζει ελαφρώς καρυδιού και αστακού σαν ένα “πάντρεμα” ανάμεσα σε μια καρδιά αγκινάρας και την καλύτερη πατάτα που είχατε ποτέ. 😉 Το τοπιναμπούρ μπορεί να μαγειρευτεί με τον ίδιο τρόπο που θα μαγειρέψετε οποιοδήποτε άλλη ρίζα. Μπορούν να είναι στον ατμό, βρασμένα, ψημένα, τηγανητά, σχάρα, πουρέ και μπορούν επίσης να καταναλωθούν ωμά! Τριμμένο ή λεπτώς κομμένο σε φέτες, προσθέτουν ένα κομμάτι τραγάνισμα και την υφή σε μια σαλάτα.
This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Recent Tweets
Newsletter
Sign-up to get the latest news and update information. Don't worry, we won't send spam!
Αφήστε ένα σχόλιο