Τομάτα Πομιντόρι

Τομάτα Πομιντόρι 🍅
Πρόκειται για μια πιο σαρκώδη ποικιλία τομάτας.
Επειδή φυσικά περιέχουν λιγότερα υγρά όταν κοπούν, είναι μια τέλεια επιλογή για να γίνου αποξηραμένες. Οι αποξηραμένες στον ήλιο ντομάτες συνήθως παρασκευάζονται από αυτή την ποικιλία Αυτές οι τομάτες είναι επίσης πιο γλυκές και πιο όξινες από πολλές άλλες παραλλαγές ντομάτας. Αυτό τις καθιστά μια πολύ δημοφιλή επιλογή για “αργό”μαγείρεμα ή να είναι βάση σε γευστικές σάλτσες για πίτσα ή την περίφημη ιταλική κόκκινη σάλτσα.
Οι ντομάτες Roma είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για κονσερβοποίηση και συντήρηση. Υποστηρίζουν πολύ εύκολα και τη φρέσκα σάλτσα.
Αφήστε ένα σχόλιο